Grit 80 Sanding band (50 stk.)

49 kr.

Opnå enestående præcision med vores Grit 80 sanding band sæt. Ideel til præcisionsarbejde og DIY-projekter. Køb nu og få 50 stk. med i pakken.

Køb her

Varenummer (SKU): 6252201999968196 Kategori:

Dyk ned i en verden af professionel negledesign med vores Grit 80 Sanding band. Disse sanding bands er det perfekte værktøj til at opnå en fejlfri og glat overflade på dine negle.

Med en grovhed på 80 er disse sanding bands ideelle til at fjerne ujævnheder og skabe en jævn overflade, der er klar til at blive dekoreret med dine foretrukne negleprodukter. Du vil blive imponeret over, hvor nemt og effektivt disse sanding bands arbejder for at give dig præcis det resultat, du ønsker.

Med vores pakke med 50 stk. vil du have nok sanding bands til mange neglebehandlinger. Du kan være sikker på, at disse sanding bands er af høj kvalitet og vil give dig den holdbarhed og ydeevne, du har brug for i dit neglestudio.

Glem besværet med at reparere eller udskifte dine sanding bands konstant – vores sanding bands er designet til at holde, så du kan fokusere på at skabe smukke negle til dine kunder. Lad disse Grit 80 sanding bands være din trofaste følgesvend i din negledesignproces, og oplev forskellen i kvalitet og resultat.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Grit 80 Sanding band (50 stk.)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.