Mid-Tone Pink 15ml · 263

129 kr.

Opdag vores sublime Mid-Tone Pink neglelak. Langtidsholdbar og trendy farve. Skab et stilfuldt look med dette must-have produkt.

Køb her

Varenummer (SKU): 6252200895335871 Kategori:

Mid-Tone Pink 15ml · 263 er en fantastisk nuance, der vil tilføre et strejf af elegance til dine negle. Denne afdæmpede pink farve er perfekt til ethvert outfit og enhver lejlighed. Med vores gellak neglelak kan du se frem til en langvarig og holdbar farveoplevelse, der holder i op til tre uger, hvilket giver dig mulighed for at nyde dine smukke negle i lang tid.

Den flotte pigmentering og den lette påføring gør det til en leg at skabe et fejlfrit resultat. Uanset om du vil forkæle dig selv derhjemme eller give dine kunder en luksuriøs neglebehandling i salonen, så vil Mid-Tone Pink 15ml · 263 helt sikkert imponere med sit smukke og jævne resultat.

Vores Nailster Color Coat er designet til at give dig en professionel finish, der ser ud som om, du har besøgt en eksklusiv neglesalon. Denne gellak neglelak er nem at arbejde med, så selvom du ikke er en professionel negletekniker, kan du opnå et imponerende resultat derhjemme.

Forkæl dig selv eller dine kunder med denne smukke nuance, der vil tilføre et strejf af feminin elegance til enhver neglelakskollektion. Med Mid-Tone Pink 15ml · 263 fra Nailster kan du skabe smukke negle, der vil få dig til at skille dig ud fra mængden og føle dig helt fantastisk. Oplev farveglæden, holdbarheden og kvaliteten ved vores gellak neglelak i dag og lad dine negle skinne i Mid-Tone Pink.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mid-Tone Pink 15ml · 263”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.